POZA CU PRIMARIE
Societatea Romana Impotriva Epilepsiei (SRIE) impreuna cu Asociatia pentru Dravet si alte epilepsii rare si Fundatia Romana de Neurologie si Epileptologie (RONEP) in colaborare cu Primaria Municipiului Bucuresti isi propun ca in data de 26 Martie 2017, Purple day (ziua mov), sa organizeze impreuna in Bucuresti mai multe actiuni care sa aduca in atentia publicului larg epilepsia, afectiune care afecteaza in jur de 1% din populatia globului si care in prezent poate fi tratata.  Este deja o traditie pentru cele 3 societati de a organiza evenimente impreuna.

In acest an va invitam sa participati alaturi de noi la MARSUL CICLISTIC  (toti participantii purtand culoarea mov) desfasurat in data de 26 martie 2017, orele 9.00-13.00 pe urmatorul traseu:

  • 9-10.30 ADUNARE PARTICIPANTI in mod individual in parcarea George Enescu din fata Ateneului Roman;
  • 10.30-12.30 deplasarea participantilor pe urmatorul traseu:Ateneul Roman – Calea Victoriei (Cercul Militar stanga) – Piata Universitatii (stanga) – Bdul Nicolae Balcescu- Piata Romana – Piata Victoriei – Calea Victoriei – Ateneul Roman;
  • 12.30-13.00 defluirea individuala a participantilor.

Deplasarea participantilor se va face prin locurile special amenajate acolo unde acestea exista, precum si pe banda I de circulatie a sensului de mers cu respectarea tuturor regulilor de circulatie rutiera.

      Pentru o mai buna desfasurare vom fi sustinuti si ghidati de Asociatia Pedalam Pentru Oameni  – https://www.facebook.com/Pedalam-pentru-Oameni-921901981183882/ Magazinul Bicitalia  – www.bicictalia.ro – https://business.facebook.com/bicitalia.ro

      De asemenea va aducem la cunostinta de ILUMINAREA IN MOV a Ateneului Roman, Palatului Sutu si a fantanilor de pe Bdul Unirii cu ajutorul reprezentantilor acestor edificii,iar pentru iluminarea fantanilor beneficiem de ajutorul oficialilor de la APA NOVA.

In seara zilei de 26 martie va invitam la DANS SALSA IN CULOAREA MOV la Mall Park Lake Titan. Pentru aceasta actiune, Asociatia pentru Dravet si alte epilepsii rare a obtinut aprobare de folosire a spatiilor din Mall Park Lake Titan pentru dans. Orele intre care se desfasoara actiunea – 17.00 – 19.00.
VA ASTEPTAM SA FACEM EPILEPSIA (RE) CUNOSCUTA!!!

Multumim partenerilor si sponsorilor!

2017-03-28 10.07.19