LINK-URI UTILE

Interilae-org-logo-ilae-ronational League Against Epilepsy

The International League Against Epilepsy (ILAE) was founded in 1909 and is an organisation of more than 100 national chapters.  The goals of the ILAE are: to advance and disseminate knowledge about epilepsy;  to promote research, education and training and to improve services and care for patients, especially by prevention, diagnosis and treatment.

 

srnp-logoSocietatea Romana de Neurologie Pediatrica

SRNP are drept scop promovarea specialitatii de neurologie pediatrica prin desfasurarea de activitati stiintifice medicale, de cercetare, educare si formare in neurologia pediatrica. Promovam mentinerea neurologiei pediatrice ca specialitate de sine statatoare, avand in vedere complexitatea ei, in concordanta cu tendintele europene actuale.

 

asner-logoAsociatia Societatea de Neurofiziologie Electrodiagnostica din Romania

Asociatia are drept scop a reuni pe toti medicii care practica electroencefalografia, electromiografia,    viteza de conducere, potentialele evocate si alte metode electroneurofiziologice ca mijloc de diagnostic,  precum si cercetatorii din acest camp de investigatie.

 

 

snrlogoSocietatea de Neurologie din Romania

Societatea de Neurologie din Romania este o organizatie profesionala si stiintifica a medicilor neurologi, neguvernamentala, apolitica, nonprofit, cu personalitate juridica deplin autonoma din punct de vedere structural, functional si economic.

Ea include cadrele cu pregatire superioara, clinicieni sau cercetatori neurologi din Romania care sunt interesati de practica, invatamantul sau cercetarea neurologice sau in domeniile conexe.

 

 

dravetAsociatia pentru DRAVET si Alte Epilepsii Rare 

Sindromul Dravet este o formă incurabilă de epilepsie, care debutează în primul an de viață și afectează unul din 20.000 de copii. În afară de crizele epileptice extrem de greu de controlat, este însoțită de cele mai multe ori de tulburări de dezvoltare, întârzieri în achiziția limbajului, instabilitate la mers.