MEMBRI

Societatea Romana Impotriva Epilepsiei este deschisa specialistilor din orice specialitate care ingrijesc pacienti cu epilepsie sau au interes pentru epileptologie (Neurologie, Neurologie Pediatrica, Electrofiziologie, Psihiatrie, Psihiatrie a Copilului si Adolescentului, Neurochirurgie, Anatomopatologie, Genetica Medicala, etc – medici sau cercetatori, specialisti sau rezidenti.

Membru fondator

Membru fondator este orice persoana care a participat la infiintarea Societatii si figureaza ca atare in actele destinate inregistrarii sale legale. Membrii fondatori sunt membri cu drepturi depline, cu drept de vot, semnatari ai statutului si nu platesc cotizatie.

Membru Aspirant

Membru aspirant este persoana care a depus cerere de aderare la Societate catre Secretariatul SRIE, cu statut temporar pana la validarea lor de catre Adunarea Generala; nu are inca drept de vot.

Membru de Onoare

Membru de onoare este o personalitate cu merite deosebite, care prin activitatea sa a adus o contributie importanta in domeniile de interes ale Societatii, si care poate contribui la cresterea prestigiului si a recunoasterii acesteia. Membrii de onoare nu platesc cotizatie.

Membrii de onoare sunt inscrisi în Jurnalul Oficial al Societăţii.

In fiecare an comitetul de conducere propune membri de onoare (membri ai societatii care prin activitatea lor au adus o contributie semnificativa in domeniul epileptologiei Romanesti.

Membru Activ

Membru activ poate fi orice medic din ROMANIA cu a cărui activitate principală clinică şi / sau activitatea de cercetare principală este în domeniul epileptologiei.

De asemenea, poate fi membru orice rezident, medic instruit in practica epileptologiei în afara Romaniei, precum şi orice medic, om de ştiinţă de bază sau om de stiinte clinice, care prezinta un interes în epileptologie, fie în cercetare sau îngrijire medicală clinică.

Membrii active sunt membri cu drepturi depline, avand drept de vot si obligatia de a respecta Statutul si de a participa la Adunarea Generala (direct, delegat sau in modurile alternative) si de a se implica direct in şi a contribui activ si constructiv la realizarea activitatilor Societatii.

Ei pot participa la manifestarile si actiunile organizate de Societate si pot colabora benevol la activitatile acesteia. Orice membru activ poate fi numit membru in organele de conducere. Membrii activi vor achita cotizatia anuala de membru.

Membru a doua societati.

 

ASNER (Asociatia Societatea de Neurofiziologie din Romania) si SRIE (Societatea Romana Impotriva Epilepsiei) au convenit ca acei membri care Adera la ambele societati vor beneficia de taxa redusa de membru cu 10% in ambele societati. Asfel, un medic specialist si primar va avea o taxa anuala de membru de 90 lei, iar un medic rezident de 45 de lei.

 

BENEFICII

In calitate de membri SRIE veti putea beneficia de:

  • Un certificat oficial de membru
  • Newsletter electronic cu posibilitatea de a descarca fisiere pdf pt lucrarile prezentate in cadrul manifestarilor Societatii
  • Informaţii complete despre evenimente SRIE
  • Taxe reduse la participarea la cursurile si conferintele SRIE, precum si la evenimentele organizate de ILAE (International League Against Epilepsy)
  • Pret preferential (redus) pentru revistele ILAE: Epilepsia si Epileptic Disorders.

 

Conditii si criterii pentru dobandirea calitatii de membru: a. Sa fie persoana fizica majora sau persoana juridica, romana sau straina, cu capacitate deplina de exercitiu; b. Sa adere la Societate printr-o cerere scrisa sau completarea formularului on-line, adresata Consiliului Director si sa achite cotizatia anuala de membru.

Dobandirea calitatii de membru: a. Cererea de adeziune va fi aprobata de Consiliul Director si validata de Adunarea Generala; b. In Adunarea Generala vor vota numai membrii care au fost validati de Adunarea Generala; c. Pana la data validarii, noii membrii vor avea un statut temporar, cu drepturi limitate in Societate ; d. Consiliul Director este competent sa nominalizeze membrii de onoare, la cererea justificata a oricarei persoane, iar numirea se va face de catre Adunarea Generala cu incunostiintarea in scris a noului membru de onoare;

Pierderea Calitatii de membru: 1. prin retragere, la cerere scrisa 2. prin excludere, hotărâtă de Adunarea Generala, in baza unui referat justificativ; 3. prin neplata cotizatiei anuale timp de 2 (doi) ani consecutiv; 4. prin deces; 5. ca urmare a dizolvarii Societatii.

COTIZATII

  • Cotizatia de membru pentru anul in curs se plateste din ianuarie pana in noiembrie a anului respectiv pentru a beneficia de avantajele de membru in anul respectiv.

Taxa intreaga

Medici specialist, primari – 200 lei

Taxa redusa

Medici rezidenti – 100 lei

Fara taxa

Membri de onoare, fost presedinte

Taxa redusa 10%

Membri ASNER si SRIE au taxa redusa cu 10% in ambele societati

FORMULAR DE INSCRIERE

Pentru a deveni membru SRIE va rugam fie sa completati Formularul de Adeziune si Cotizatie in varianta Word fie sa trimiteti formularul in varianta online de mai jos:

* camp obligatoriu
TAXA DE MEMBRU

 

Taxa de membru ofera: un mesaj de ”alert” instiintare rapida despre manifestarile stiintifice care au loc, reduceri ale taxelor de participarea la congrese, conferinte, simpozioane; posibilitatea de a descarca in fisiere pdf lucrarile prezentate in cadrul conferintelor SRIE; certificat de membru SRIE.

Membrilor care nu achita cotizatia 2 ani consecutivi li se va nega statutul de membru (isi pierd drepturile conferite de calitatea de membru). La reluarea platii cotizatiei acestia redevin membri activi fara sa mai fie nevoie de cerere, daca achita cotizatia tuturor anilor restanti.

 

 

CONTACTE UTILE

 

membri@ilae-romania.ro

– intrebari referitoare la tipul de membership

 

info@ilae-romania.ro

– intrebari generale referitoare la activitatea SRIE