Este timpul sa deveniti membru aderent SRIE!

 

Societatea Romana Impotriva Epilepsiei este deschisa specialistilor din orice specialitate care ingrijesc pacienti cu epilepsie sau au interes pentru epileptologie (Neurologie, Neurologie Pediatrica, Electrofiziologie, Psihiatrie, Psihiatrie a Copilului si Adolescentului, Neurochirurgie, Anatomopatologie, Genetica Medicala, etc – medici sau cercetatori, specialisti sau rezidenti.
In calitate de membru aderent veti avea multiple avantaje:
  • Reducere la participarea cursurilor si conferintelor organizate de SRIE
  • Acces la revista Epileptic Disorders
  • Acces la prezentarile si abstractele conferintelor SRIE
  • Un certificat oficial de membru
Conditii si criterii pentru dobandirea calitatii de membru: a. Sa fie persoana fizica majora sau persoana juridica, romana sau straina, cu capacitate deplina de exercitiu; b. Sa adere la Societate printr-o cerere scrisa sau completarea formularului on-line, adresata Consiliului Director si sa achite cotizatia anuala de membru.
Dobandirea calitatii de membru: a. Cererea de adeziune va fi aprobata de Consiliul Director si validata de Adunarea Generala; b. In Adunarea Generala vor vota numai membrii care au fost validati de Adunarea Generala; c. Pana la data validarii, noii membrii vor avea un statut temporar, cu drepturi limitate in Societate ; d. Consiliul Director este competent sa nominalizeze membrii de onoare, la cererea justificata a oricarei persoane, iar numirea se va face de catre Adunarea Generala cu incunostiintarea in scris a noului membru de onoare;
Pierderea Calitatii de membru: 1. prin retragere, la cerere scrisa 2. prin excludere, hotărâtă de Adunarea Generala, in baza unui referat justificativ; 3. prin neplata cotizatiei anuale timp de 2 (doi) ani consecutiv; 4. prin deces; 5. ca urmare a dizolvarii Societatii.

Membru fondator

Membru fondator este orice persoana care a participat la infiintarea Societatii si figureaza ca atare in actele destinate inregistrarii sale legale. Membrii fondatori sunt membri cu drepturi depline, cu drept de vot, semnatari ai statutului si nu platesc cotizatie.

Membru de Onoare

Membru de onoare este o personalitate cu merite deosebite, care prin activitatea sa a adus o contributie importanta in domeniile de interes ale Societatii, si care poate contribui la cresterea prestigiului si a recunoasterii acesteia. Membrii de onoare nu platesc cotizatie.

Membrii de onoare sunt inscrisi în Jurnalul Oficial al Societăţii.

In fiecare an comitetul de conducere propune membri de onoare (membri ai societatii care prin activitatea lor au adus o contributie semnificativa in domeniul epileptologiei Romanesti.

Membru Activ

Membru activ poate fi orice medic din ROMANIA cu a cărui activitate principală clinică şi / sau activitatea de cercetare principală este în domeniul epileptologiei.

De asemenea, poate fi membru orice rezident, medic instruit in practica epileptologiei în afara Romaniei, precum şi orice medic, om de ştiinţă de bază sau om de stiinte clinice, care prezinta un interes în epileptologie, fie în cercetare sau îngrijire medicală clinică.

Membrii active sunt membri cu drepturi depline, avand drept de vot si obligatia de a respecta Statutul si de a participa la Adunarea Generala (direct, delegat sau in modurile alternative) si de a se implica direct in şi a contribui activ si constructiv la realizarea activitatilor Societatii.

Ei pot participa la manifestarile si actiunile organizate de Societate si pot colabora benevol la activitatile acesteia. Orice membru activ poate fi numit membru in organele de conducere. Membrii activi vor achita cotizatia anuala de membru.

COTIZATII

  • Cotizatia de membru pentru anul in curs se plateste din ianuarie pana in noiembrie a anului respectiv pentru a beneficia de avantajele de membru in anul respectiv.
 

 

TAXA PENTRU ASISTENTE MEDICALE – 50 RON