Securitate si Confidentialitate

(Acord de Folosire/ Consimtamant de Utilizare a Site-ului)

Ultima revizuire Mai 2018

Termeni si conditii de utilizare

Prin accesarea website-ului Societatii Romane Impotriva Epilepsiei (SRIE) (“Site”) la www.ilae-romania.ro, sunteti de accord cu urmatorii termeni si conditii de utilizare (“Conditii de utilizare”). Va rugam sa cititi cu atentie Politica de Securitate si Confidentialitate inainte de a accesa si folosi acest Site.

Declinarea responsabilitatilor medicale si legale

Toate informatiile furnizate in Site de catre SRIE nu au intentia de a furniza sau inlocui sfatul medical, legal sau profesional sau a stabili diagnostic si a inlocui consultaiile prntru diagnostic sau tratament. Toti cei care viziteaza acest site trebuie sa isi consulte medicii sau indrumatorii profesionali pentru asemenea sfaturi. Informatiile de pe Site sunt numai informatii generale, si nu trebuie sa inlocuiasca serviciile unui profesionist sau sa sunstituie sfatul medical. SRIE nu raspunde la intrebari medicale specific si nu furnizeaza recomandari privind anumiti profesionisti.

Politica de Confidentialitate

Consideram ca este foarte important sa protejam datele personale ale utilizatorilor nostri. De aceea am adoptat o Politica de Confidentialitate (acesta trebuie sa fie un link activ catre pagina respective – trebuie stearsa paranteza)

care subliniaza practicile noastre de colectare si folosire a informatiilor personale. Va rugam sa cititi detaliile colectarii si folosirii informatiilor personale de la utilizatorii acestui Site. Orice modificari ale Politicii de Confidentialitate va fi postata pe acest Site, si trebuie sa consultati periodic acest Site pentru a cunoaste modificarile.

Neasumarea unor Garantii

Folosirea acestui site se face numai prin decizia dumneavoastra. Acest site este realizat pe baza dovezilor existente si disponibile. Nici SRIE, nici boardul sau de conducere, angajatii, membrii, afiliatii, sau agentii nu pot oferi garantii exprese sau implicite, reprezentare sau endorsement de orice fel cu privire la orice informatie, produs, serviciu, marfa sau alte materiale furnizate pe sau prin website, incluzand garantii comerciale pentru anumite scopuri.

SRIE nu ofera garantii ca acest site si/sau continutul sau vor indeplini cerintele dumneavoastra, sau vor exista fara intrerupere, la timp, in siguranta, complet sau fara erori, sau ca rezultatele obtinute prin folosirea acestui site si/sau continutului sau sunt perfecte. Noi nu garantam rigoarea, corectitudinea, integralitatea sau utilitatea oricarei informatii, aparat, produs, serviciu, proces evidentiate sau a altui material prezentat pe website sau pe internet in general. Dumneavoastra intelelegeti si luati la cunostinta ca puteti renunta la folosirea acestui site daca nu sunteti multumiti de el.

Limitele Responsabilitatii

Intelegeti si sunteti de accord ca SRIE nu este responsabila de pierderi (taxe, penalitati, amenzi, pierderi de profit, date, material) directe sau indirecte legate in vreun fel de accesarea site ilae-romania.ro. SRIE nu raspunde de decizii luata sau actiuni realizata de dumneavoastra direct sau oricine altcineva legat de informatiile continute in, sau furnizate de acest site, inclusive responsabilitati legate de greseli sau omisiuni in informatii. SRIE nu raspunde de costul unor servicii, date, informatii obtinute sau pe care nu le-ati putut obtine. SRIE nu raspunde de link-uri aflate in conexiune cu site SRIE, de virusuri, actiuni cauzate total sau partial de neglijenta, deficient in telecomunicatii, furtul sau distrugerea informatiilor sau accesul neautorizat la site sau informatiile site-ului, sau de orice alt prejudiciu rezultat din folosirea acestui site. Dumneavoastra intelegeti si luati la cunostinta ca singurul remediu pentru orice problema legata de site este incetarea folosiri sale.

SRIE isi declina responsabilitatea pentru actiuni ce decurg din informatii postate de o a treia parte pe acest website, incluzand orice continut care poate fi ofensator, profanator sau obscene si SRIE isi rezerva dreptul de a indeparta partile din postari care se dovedesc inacceptabile.

Despagubiri

Sunteti de accord sa aparati, despagubiti si sa nu incriminati SRIE si cei in legatura cu SRIE in orice actiune sau pretentie a unei a treia parti rezultata din folosirea Site –ului sau continutului sau de catre dumneavoastra, sau din violarea acestui Acord de Folosire (Consimtamant de Utilizare). SRIE va va notifica prompt in legatura cu o asemenea pretentie daca apare si va coopera cu dumneavoastra in mod rezonabil, pe cheeltuiala dvs, pentru apararea dvs legata de orice asemenea pretentie.

Link-uri catre o a treia parte si declinarea responsabilitatii de reprezentare (endorsement)

Acest site poate furniza link-uri catre alte website-uri mentinute de o a treia parte care nu se afla sub controlul SRIE. SRIE nu reprezinta si nu garanteaza informatii continute in orice alt site al carui link se gaseste pe paginilie ilae-romania.ro. Folosirea oricarui site prin accesarea acestor link-uri este responsabilitatea dumneavoastra. Asemenea link-uri sunt furnizate pentru ajutarea dumneavoastra si nu reprezinta o recomandare sau reprezentare (endorsement) sau afiliere de catre SRIE, membrii Boardului, angajatii sai la acel site furnizat de link sau la furnizorii sai. SRIE nu reprezinta sau garanteaza corectitudinea, acuratetea, calitatea, actualitatea informatiilor, produselor, serviciilor continute sau furnizate ca publicitate pe site-urile accesate prin link. SRIE nu este responsabila de pierderi sau leziuni suferite prin accesarea site-urilor legate de link-uri. In plus trebuie sa fiti constienti ca accesarea oricarui alt site se supune termenilor si conditiilor aplicabile acelui site, inclusive politicile de confidentialitate (sau lipsa lor). Referirile de pe Site la orice produs comercial, process sau serviciu prin folosirea numelui sau commercial sau a firmei producatore sau care il comercializeaza, nu implica recunoasterea (endorsement) sau recomandarea lor de catre SRIE, membrii Boardului SRIE, membrii sais au afiliati. Viziunea si opiniile autorilor independent legat de asemenea produse sau procese nu le reflect ape cele ale SRIE, membrilor Boardului SRIE sau al membrilor sai.

Proprietate intelectuala

Textul acestui website poate fi folosit. Fisierele video si imaginile publicate pe website sunt proprietatea SRIE. Ele pot fi folosite daca se specifica acest lucru sub ele sau daca SRIE isi da acordul in scris. Protectia se extinde la texte si grafice, aranjarea si prezentarea materialelor si la design-ul general al Site-ului. Daca folositi orice material de pe site, acesta trebuie atribuit SRIE.

Logo SRIE si numele SRIE nu trebuie folosite fara permisiune.

Politica de folosire de link-uri catre Site SRIE

Este permis sa se realizeze link-uri de pe alte site-uri catre site SRIE daca aceste site-uri nu folosesc numele SRIE pentru a face comert sau serviciile furnizate de SRIE pentru comercializare. Link-urile catre SRIE nu trebuie sa sugereze sau implice ca SRIE, membrii boardului sau membrii sai sustin site-ul de pe care de face link-ul, sponsorii sai sau actiunile sale, fara acordarea unei permisiuni scrise anterioare.

Confidentialitatea copiilor

Website-ul SRIE, www.ilae-romania.ro, este destinat adultilor peste 18 ani. Nu se intentioneaza si nu este destinat atragerii de personae sub varsta de 18 ani. SRIE nu permite inregistrarea si nici colectarea de informatii personale care identifica persoana de la personae cunoscute sub varsta de 18 ani, cu exceptia cazurilor in care familia si-a acordat consimtamantul.

Modificari

SRIE isi rezerva dreptul de a modifica acest Site in orice moment, inclusiv continutul acestui Site. SRIE isi rezerva dreptul si este la discretia sa modificarea acestui Acord de Folosire (Consimtamant de Utilizare) din cand in cand, iar folosirea continua a acestui site dupa asemenea modificari reprezinta acceptul dumneavoastra si acordul pentru noul Acord de Folosire (Consimtamant de Utilizare).

Conditii de Incetare a folosirii Site-ului

Acest Acord de Folosire (Consimtamant de Utilizare) va intra in actiune imediat ce incepeti sa folositi acest Site. SRIE isi rezerva dreptul in orice moment si pentru orice motiv, fara sa va informeze, sa: (I) va interzica accesul la Site, total sau partial; (II) sa modifice, sa retraga sau sa opreasca orice parte din continut, materiale sau informatii disponibile pe el; sau sa (III) sa anuleze acest Acord de Folosire (Consimtamant de Utilizare).

Chestiuni Juridice

Dumneavoastra si SRIE, membrii Boardului si membrii SRIE agreaza ca acest Acord de Folosire (Consimtamant de Utilizare) si relatia dintre dumneavoastra si SRIE este guvernata de Legislatia in vigoare in Romania, iar orice dispute legale vor fi solutionate pe cale amiabila sau prin actionare in justitie. Sunteti de accord ca SRIE sa va trimita emailuri de informare. Orice cerere a dumneavoastra sau actiune legata de site SRIE trebuie rezolvata in decurs de 1 an de la nasterea cererii sau actiunii.

Confidentialitate si Siguranta

Aplica pentru a primi informatii de la SRIE – va rugam sa completati formularul de mai jos:

 

Optati pentru a primi noutati de la SRIE

Datorita noilor regului pentru protectia datelor, SRIE va poate trimite e-mail-uri numai daca sunteti de accord in mod active sa fiti inclusi pe listele noastre de corespondenta. Va rugam sa completati campurile de mai jos. De asemenea va invitam sa accesati politica noastra de confidentialitate.