Politica de Confidentialitate

Ultima revizuire Mai 2018

Politica de Confidentialitate SRIE

Societatea Romana Impotriva Epilepsiei (“SRIE”) doreste ca dumneavoastra sa cunoasteti ca SRIE se ocupa de protejarea confidentialitatii datelor pe website-ul SRIE (www.ilae-romania.ro) (“Site”). Politica de Confidentialitate a SRIE este explicate mai jos (“Politica de Confidentialitate”) pentru a va explica cum sunt manipulate datele dumneavoastre personale de catre SRIE. SRIE isi rezerva dreptul de a modifica aceasta Politica de Confidentialitate in orice moment. Va rog sa verificati frecvent acest site pentru a putea vedea modificarile. Folosirea Site-ului de catre dumneavoastra reprezinta acceptarea Politicii de Confidentialitate, asa cum este modificat din cand in cand.

1.Colectarea Datelor Personale de la Utilizatorii Site-ului

a) SRIE poate colecta si/sau urmari:

(1) adresa IP, adresa de e-mail, tipul computerilui si tipul de browser Web al vizitatorilor Site-ului;

(2) adresele de e-mail ale vizitatorilor care comunica cu SRIE sau cu Site-ul via e-mail;

(3) informatii furnizate de vizitatori in cunostinta de cauza, voluntar, in formularele de inscriere online si alte inscrieri (incluzand, dar fara a se limita la nume, addresa, e-mail, si fotografie);

b) SRIE poate plasa “cookie-uri” pe hard-drive-ul vizitatorilor pentru a cuantifica experienta vizitatorilor. Vizitatorii pot sa decline orice cookie de pe Internet prin folosirea setarilor corespunzatoare ale softului lor de client Web; oricum, acest lucru poate sa afecteze unele aspecte ale Site-ului.

2.Folosirea Datelor Personale Colectate

SRIE poate folosi informatiile personale identificatoare astfel:

a) Pentru a comunica cu dumneavoastra despre situatia de membru si plata taxei de membru

b) Pentru a va informa despre activitatile SRIE si alte informatii de interes pentru comunitatea epilepsiei. Dumneavoastra veti avea optiunea de a fi exclusi din lista de email pentru comunicarile ulterioare de acest fel trimitand un email la ronep@yahoo.com

c) Pentru a furniza vizitatorilor si membrilor informatii despre activitatile SRIE.

3.Dezvaluirea Datelor Personale Colectate

SRIE poate dezvalui datele dumneavoastra personale identificatoare unei a treia parti in situatiile de mai jos:

a) Cu consimtamantul dumneavoastra.

b) Angajatilor sau advisorilor SRIE (de exemplu contabilului si avocatului). SRIE dezvaluie numai informatiile personale necesare pentru ca acestia sa isi indeplineasca sarcinile de serviciu catre dumneavoastra sau catre noi, si numai sub restrictii stricte de confidentialitate.

c) Catre ILAE se trimite anual lista membrilor SRIE, pentru ca acestia sa beneficieze de toate reducerile si drepturile ce revin din calitatea de membri SRIE si, implicit, ILAE, SRIE fiind Chapter ILAE.

d) De cate ori SRIE considera necesar sa: (a) indeplineasca prevederile legale (inclusive ordine venite de la curtea de justitie sau de la guvern, si de la formatiunile civile subordonate); (b) aplicarea Termenilor si Conditiilor SRIE si a altor angajamente; sau (c) protejarea drepturilor, proprietatii, sau sigurantei SRIE, ale utilizatorilor Site-ului si membrilor, sau altora.

e) Daca luati parte (sau noi suspicionam ca luati parte) la orice actiune ilegala sau potential ilegala. Putem sa dezvaluim informatii personale chiar fara o citatie, mandat sau alt ordin judecatoresc, in masura in care este necesar sa informam sis a cooperam cu structurile care apara legea sau alte autoritati.

f) In forma agregata, de exemplu informatii despre toti utilizatorii fara a dezvalui informatii de identificare despre utilizatori individuali, cum ar fi numarul total de vizitatori intr-o anumita sectiune intr-o anumita perioada de timp.

4.Colectarea Datelor Personale ale Copiilor

In masura in care SRIE este capabila sa determine varsta utiliatorilor in urma aplicarii la, sau comunicarii cu Site-ul, SRIE, fiind in cunostinta de cauza (a) nu va colecta sau posta informatii de la indivizi sub varsta de 18 ani (“Copii” sau “Copil”) fara permisiunea parintilor sau tutorilor legali, sau (b) nu va furniza nici o informative de identificare personala colectata de la Copii, indifferent de sursa sa, unei a treia parti indifferent de scop.

  1. Web Site-uri ale altor parti

Site SRIE poate contine link-uri catre alte Site-uri de Internet. Cu exceptia cazurilor in care este clar stipulate altfel, SRIE nu are control asupra acestor site-uri ale altor parti si asupra politicilor lor de confidentialitate. Aceasta Politica de Confidentialitate se aplica numai informatiilor pe care dumneavoastra le furnizati (sau pe care noi le colectam) in legatura cu folosirea Site SRIE. Dumneavoastra trebuie sa cititi sis a verificati politicile de confidentialitatea ale altor Site-uri pentru care acest Site furnizeaza link-uri.

  1. Accesul la si Posibilitatea de a Corecta Datele Personale

La cererea dumneavoastra via posta directa, e-mail, sau telefon (in timpul orelor de lucru), SRIE va furniza vizitatorilor un sumar al tuturor datelor  personale de identificare detinute de SRIE. Vizitatorii pot modifica, corecta, sau aduce la zi datele personale de identificare si alte informatii pe care SRIE le-a colectat prin Site sau cu ocazia inscrierii la diverse evenimente sau pot opta ca datele lor personale sa fie inlaturate din baza de date SRIE prin contactarea SRIE via posta, e-mail, sau telefon.

  1. Dreptul SRIE de a Modifica Politica de Confidentialitate

SRIE poate modifica continutul Site-ului si Politica de Confidentialitate in orice moment. Va rog sa vizitati din din cand in cand Site-ul si sa recititi Politica de Confidentialitate pentru a fi siguri ca stiti in ce consta politica noastra curenta.

  1. Informatii de Contact

Daca aveti intrebari legate de Politica de Confidentialitate sau doriti sa modificati, corectati, sa aduceti la zi, sau sa inlaturati din baza de date SRIE datele dumneavoastra personale de identificare si alte informatii, ne puteti contacta la: E-mail: flore.ronep@yahoo.com

Politica de Confidentialitate

Aplica pentru a primi informatii de la SRIE

Pentru a te inscrie, apasa butonul de mai jos:

Vreau sa primesc informatii de la SRIE